Известие

Collapse
No announcement yet.

Покупка на 147ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Покупка на 147ца

Здравейте, мисля да сменям колата. Харесал съм си една 147-ца. Исках да е с повече екстри и да има повече мощност, защото се изморих на 1.4 двигател. Проблема, е че когато говорих с човека за продажба го попитах относно GPS-a. Той ми каза, че не работел, защото нямал диск или нешо такова. Чел съм теми относно дискове за GPS и че има карта на България. А на мен ми трябва и за това се надъхвам да дам повече пари за алфа иначе има и по 4000. Въпроса ми е може ли да е повреден GPS-а, какво да го питам за да разбера и от къде мога да се сдобия с такъв диск. Колко струва инсталирането и може ли аз да се справя като средно компетентен човек по информатика
    Toва е колата --> http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...681&f1=details
    Alfa Romeo 147 1.8 Една сбъдната мечта!
    146 1.4 - Темпераментната друсалинда
    Fiat Punto 1.2 - Сефтака

Това да ти е проблема Гледай колата да е читава, а нави-то ще го оправим
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

на теб как ти се струва колата? Buy back e. Изглежда ми чистичка, скоро ще ходя до Пловдив да я видя. Ако някой колега има впечатления по колата да ми каже.
      Това ми е проблема - GPS-а. Другото ще го оправим...
      Fiat Punto 1.2 - Сефтака

Comment

147 2.0 TP ??? Тоз ще е от алфаджиите дето не знаят кво карат даже Twins Park може би...

Иначе ми се струва, че прекалено много наблягаш на тази навигация, от първия пост се разбира, че едва ли не за тва я взимаш. Навигации да искаш....
        156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

Аз ли съм недоскив...
          или тоя надпис ТуинСпарк отзад е крив?
          То ясно, че 99% от колите в продажба у нас са удряни, ама не може ли поне надписите да напаснат?

А това, че продавачите не знаят какво продават - сефте, колко пъти съм се радвал на обяви - GTD просто не е истина... че и парка на близнаците ще преживеем
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Така и така никой не коментира по темата? Някакви обеснения. Една от причината да я взимам е този дисплей, който искам да има пълна функционалност
            Fiat Punto 1.2 - Сефтака

Comment

Съвсем скоро имаше тема с линк към zip архив с диска за навигацията за Източна Европа( и България вътре) за GT,147,159 и Brera.Потърси я.Ако пък не можеш да я намериш,пиши на ЛС и дай един мейл да ти го качна.
              Иначе колата е доста лъсната,ама има някои детайли,дето ме смущават.Истината е да се види на место и да мине един щателен оглед и диагностика.
              Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                Аз ли съм недоскив...
                или тоя надпис ТуинСпарк отзад е крив?
                То ясно, че 99% от колите в продажба у нас са удряни, ама не може ли поне надписите да напаснат?

А това, че продавачите не знаят какво продават - сефте, колко пъти съм се радвал на обяви - GTD просто не е истина... че и парка на близнаците ще преживеем
                То цялата задна врата е накриво отзад вдясно. А за да ти тръгне GPS-a - питай в Ауто Италия за какво става на въпрос

Comment

Ето я картата

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=57970
                  Alfa 147 Q2 1.9 150 hp, Alfa GT 2.0JTS '05 ex, Alfa 159SW 1.9JTDM 150hp+ ex, Alfa 156SW 1.9JTD FL '04ex, Alfa 156 2.0 TS 16V 155hp '99 ex, Alfa 147 1.9JTD 115hp+ '04ex

Comment

Първоначално публикувано от oTBpaTuTko Покажи съобщение
                    на теб как ти се струва колата? Buy back e. Изглежда ми чистичка, скоро ще ходя до Пловдив да я видя. Ако някой колега има впечатления по колата да ми каже.
                    Това ми е проблема - GPS-а. Другото ще го оправим...
                    Честно и откровенно ти казвам на мене нещо подозрително ми изглежда, но отиваш гледаш караш и най-вече качествена диагностика, всичко друго е празни приказки...
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Волана е износен, седалката има дефекти, гумичките на педалите също...това не са реалните км. Без диагностика недей!
                      sigpic
                      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Воланът е много износен,виж скоростния лост на какво прилича!Колота е на много повече километри!Внимавай!

Comment

Оставете волан, педали и т.н. Вижте колата на снимката с изглед отзад - та тя е крива от дясната страна!!!

Comment

Предложете 147-ца с навигация и телефон!!!
                            Fiat Punto 1.2 - Сефтака

Comment

ей ти една с телефон:

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=58082
                              Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Working...
                              X